Batterijniveau controleren

De controle van het batterijniveau van de mobiele apparaten van uw kind is standaard ingeschakeld in de Premium versie van Kaspersky Safe Kids wanneer 'Locatie monitoren' is ingeschakeld. Als de batterij van het apparaat van uw kind bijna leeg is (het apparaat heeft bijvoorbeeld maar 15% batterij), ontvangt u een melding.

U krijgt alleen een melding als de batterij de afgelopen 24 uur bijna leeg was.

Als u locatie monitoren uitschakelt, wordt de controle van het batterijniveau ook uitgeschakeld.

Zo ziet u het batterijniveau van het apparaat van uw kind:

1. Tik op in de navigatiebalk van Kaspersky Safe Kids.
  2. Selecteer het kind.
  3. Naast de naam van het apparaat van uw kind ziet u het batterijniveau en of de batterij momenteel wordt opgeladen.
  4. Tik op om de informatie over het huidige batterijniveau van het apparaat van uw kind te vernieuwen.